Mova-Finco-krul-roest

Elevate your Business - 1:1 traject

Een traject waarin je een duidelijk richting kiest

Herkenbaar?

Heb jij het gevoel dat je meet in het “nu” leeft dan in “wat gaat er nog komen”? Dat je financiën een doolhof zijn waar je in verdwaalt? Dat je constant jongleert met facturen, uitgaven en inkomsten, terwijl je probeert in te spelen op kosten die nog gaan komen? Vraag jij je soms af of je wel de juiste beslissing neemt voor je bedrijf?

Het kan ook anders!

’t kan soms uitdagend zijn, dat ondernemerschap, vooral als je probeert te navigeren zonder duidelijk pad of systeem. Maar het goeie nieuws is dat je dit niet alleen hoeft te doen! Stel je voor dat geld geen langere bron van stress of onzekerheid is, maar een krachtig element zou zijn die je nét helpt om zakelijke doelen te bereiken. Stel je voor dat je een duidelijk bedrijfsplan hebt, afgestemd op jouw specifieke behoefte en ambities? 

CASE

Buiten de lijnen denken voor een horecazaak

Neem bijvoorbeeld Eva. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring als zelfstandige en runt een horecazaak, maar na de coronapandemie stapelden de uitdagingen zich op. Het vinden van geschikt personeel was niet alleen lastig, maar ook het behouden van winstgevendheid bleek een opgave. Toch was ze vastberaden dat er verandering moest komen, en via een kennis kwam zij in contact met Mova Finco.

In samenwerking met Valerie bekeken ze verschillende mogelijkheden. Samen werkten ze een plan uit om de zaak draaiende te houden met minder personeel. Niet alleen werden de financiële aspecten binnen die optie in overweging genomen, maar de algemene bedrijfsvoering. Wat zou de impact zijn van deze koerswijziging? En hoe zou het haar beïnvloeden? Daarnaast werd ook overwogen om een extra dag te sluiten, terwijl het huidige personeel behouden zou blijven. Maar was dit wel de meest strategische beslissing? Hoewel er op die dag minder tafels bezet zouden zijn, moesten ze zich afvragen of het uiteindelijk winstgevend zou zijn om die dag te sluiten.

Kortom, de ideeën die Eva al lange tijd bezighielden, werden nu concreet uitgewerkt. Samen maakten wij haar plannen tastbaar. Wat Eva alleen niet voor elkaar kreeg, lukte ons samen wel! Haar hoofd vulde zich met een helder businessplan, waarin strategische keuzes werden gemaakt die soms slimmer en duurzamer bleken dan de andere.

Aan het einde van ons traject waren de knopen doorgehakt! Eva vond haar rust terug en voelde weer dezelfde passie als toen ze net als zelfstandige begon!

1:1 - Financial Launchpad

Gedurende twaalf weken zullen wij 1:1 samenwerken aan het versterken van je financiële basis en het ontwikkelen van een strategie om je bedrijf financieel succesvol te maken.  We beginnen ons 1:1 traject met een kick-off meeting waarbij we je huidige financiële cijfers en bedrijfsprocessen doornemen. We kijken waar je nu staat en waar je eventueel naartoe wil evolueren.  We stellen samen vast waar jij écht nood aan hebt, kijken welke richtingen je uit kan gaan, analyseren en werken een strategie uit om die richting ook effectief uit te groeien met jouw bedrijf gedurende de volgende zes sessies! Ons einddoel? Een richting kiezen waar jij naartoe wil varen en dit gegoten in een implementatieplan die je on-track kan houden!
Krul-2-Roest

Wil jij werken ààn jouw onderneming?

3 maanden 1:1 coaching

1 kick-off meeting van 90 minuten
6 deepdive meetings van 90 minuten
12 weken whatsapp support
templates op jouw maat

maar óók dit :
rust in je hoofd
een plan, structuur en overzicht
een transformatie en wég met die slapeloze nachten
Valerie haar volledige steun!

Jouw investering : 2.520 EUR*
*na aftrek KMO Portefeuille (-30%)
*zonder verplaatsing vergoeding
*excl. BTW

Het traject met Valerie is geschikt voor ondernemers van alle groottes en sectoren die behoefte hebben aan strategisch en financieel advies. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf hebt, Valerie kan je helpen om je doelen te bereiken.

Het traject met Valerie is complementair aan de diensten van een accountant of financieel adviseur. Valerie biedt strategisch advies dat verder gaat dan alleen financiële rapportage en boekhouding.

Klopt! Bij het boeken van het traject overlopen wij of Valerie langs kom bij jou thuis of op kantoor. De prijs die jij zal betalen is inclusief de eventuele verplaatsing vergoedingen. 

Ja hoor, het kan perfect om dit traject online te volgen!

Ja zeker! Onderwerpen zoals prijszetting, cashflow, investeringen die je wil doen in de toekomst kunnen allemaal aanbod komen.

Neen absoluut niet! Elke ondernemer is welkom!

De samenwerking tussen Valerie en Veerle biedt een krachtige combinatie van expertise op verschillende gebieden. Valerie brengt haar financiële en strategische expertise naar de tafel, terwijl Veerle gespecialiseerd is in menselijke en persoonlijke groei rond je waarden, jouw ‘why’ en ‘how’. Samen vormen ze een complementair team dat in staat is om zowel zakelijke als persoonlijke doelen te bereiken en een holistische benadering van ontwikkeling te bieden.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen samen bespreken of het traject aansluit bij jouw behoeften en doelen.