Mova-Finco-krul-roest

Groeien als bedrijfsleider

Groeien op persoonlijk en menselijk vlak

Herkenbaar?

Ken je dat gevoel dat je soms teveel vast zit in je routine of je gewoontes? Dat je, ondanks je harde werk, het gevoel hebt dat er iets ontbreekt? Wél, dat is normaal en waar veel leidinggevenden en zelfstandigen mee worstelen. Je bent dus niet alleen! Veel succesvolle ondernemers hebben dit meegemaakt en hebben ontdekt dat er een betere manier is om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Het kan ook anders!

Wél, wat zou je ervan vinden als je een partner zou gevonden hebben je helpt om je eigen waarden te ontdekken en je communicatie stijl als leiddinggevende te verbeteren. Iemand die je ondersteunt bij het creëren van een werkomgeving waarin iedereen zich geweldig kan vinden. Dat is precies waar Veerle om de hoek komt kijken

CASE

van alleen zelfstandig naar een team

Stel je voor, daar zit je dan, als gepassioneerde ondernemer die begon met een droom en een visie. Je hebt bloed, zweet en tranen geïnvesteerd om je bedrijf van de grond te krijgen. En plots, daar is het moment dat je beseft: je kunt niet meer verder alleen.
Je hebt een team nodig!

Je neemt de grote stap en werft je eerste werknemer aan. Een spannende tijd vol nieuwe uitdagingen. Maar dan komt de schok. Je realiseert je dat leiderschap niet zo vanzelfsprekend is als je had gedacht. Het is een nieuwe wereld waarin je jezelf moet vinden, terwijl je nog steeds worstelt met het loslaten van de controle die je hard hebt vastgehouden.

Voor velen van ons kan dit een moment van rouw zijn. Rouw om het verlies van het oude, vertrouwde pad en de onzekerheid van het nieuwe. Maar ook rouw om het verlies van onze eigen identiteit als solospeler, terwijl we proberen te navigeren door de uitdagingen van het leiden van een team.

Het was op dat punt dat Veerle werd aangesproken door deze ondernemer. Een warme, begripvolle aanpak die de twijfels en angsten begreep kwam als geroepen. Veerle hielp de ondernemer door de mist van emoties een weg te vinden naar helderheid. Samen gingen zij op weg en op zoek naar de ware waarden en leiderschapsstijl.

Het was niet altijd gemakkelijk. Er waren ups en downs, momenten van frustraties en verwarring. Maar Veerle bleef aan de zijde van de ondernemer, zodat die er niet alleen voor stond. Ze gaf moed om door te gaan, te blijven vechten zelf als het moeilijk was.

Langzaam zag zij veranderingen. De ondernemer begreep wie hij werkelijk was, wat zijn waarden waren en hoe hij die kon integreren in zijn leiderschap. Hij begon te groeien, niet alleen als leider, maar ook als mens!

Aan het einde van het traject stond de ondernemer in zijn eigen kracht. Hij had een duidelijk beeld van wie hij was en wat hij wilde bereiken. En het belangrijkste misschien van allemaal, hij had een team om hem heen dat gemotiveerd en geïnspireerd was, omdat hij ze nu oprecht en vol passie kon leiden. Dankzij Veerle leerde hij dat leiderschap niet gaat om het hebben van alle antwoorden, maar om het stellen van de juiste vragen. En met haar hulp kon hij zijn weg terugvinden naar een toekomst vol mogelijkheden en groei!

Your Grown Plan - 1:1 traject

In vier halve dagen ga je samen met Veerle aan de slag om: 

  • je eigen waarden te identificieren en deze te integreren in je leiderschapsstijl
  • je communicatiestijl als leidinggevende te verbeteren, zodat je effectiever kunt communiceren met je team
  • een werkomgeving te creëren waarin mensen zich gewaardeerd en gehoord voelen, wat leidt tot hogere betrokkenheid en prestaties
Krul-2-Roest

Wil jij werken aan jouw groeipad?

coaching 1:1

coaching in vier halve dagen

maar óók dit :
rust in je hoofd
versterken van jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten
dieper begrip van je eigen waarden en invloed op je zakelijke beslissingen en groei
creëren van een evenwichtige werk-privébalans
Veerle haar volledige steun!

Jouw investering : 1.365 EUR*
*na aftrek KMO Portefeuille (-30%)
*zonder verplaatsing vergoeding
*excl. BTW

Wat Veerle onderscheidt, is haar warme en toegankelijke persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en oordeelloze omgeving waarin je kunt groeien in je eigen kracht. Haar focus ligt op het helpen benoemen en versterken van je waarden en visie, terwijl ze bewustwording creëert rond je persoonlijke groeiprocessen

Veerle begeleidt je stap voor stap door een proces van zelfontdekking en bewustwording. Ze zal je helpen om je sterke punten te identificeren en te omarmen, terwijl ze je ondersteunt bij het overwinnen van eventuele obstakels die je tegenkomt op je pad naar persoonlijke groei.

Tijdens een sessie met Veerle kun je een open en eerlijk gesprek verwachten, waarin zij met haar warme en toegankelijke persoonlijkheid naar je luistert zonder oordeel. Ze zal je begeleiden bij het verkennen van jezelf, het identificeren van je waarden en visie, en het creëren van concrete stappen om je persoonlijke groei te bevorderen.

Veerle moedigt je aan om diep naar binnen te kijken en je bewust te worden van je gedachten, gevoelens en gedragingen. Door middel van gerichte vragen en oefeningen zal ze je helpen om inzicht te krijgen in jezelf en je groeiprocessen te stimuleren, zodat je effectiever kunt werken aan het bereiken van je persoonlijke doelen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen samen bespreken of het traject aansluit bij jouw behoeften en doelen.