Mova-Finco-krul-roest

Interim management

Jouw externe manager in huis

Nood aan hands-on ondersteuning in jouw onderneming?

Soms heb je behoefte aan extra managementcapaciteit. Een uitbreiding, een project, een finance manager met zwangerschapsverlof of een manager die langdurig uitvalt. Dan zet ik me graag in als aanvulling op het team, zelfstandig in een afdeling, tot het project is afgerond of tot de vervangende medewerker terug achter het bureau zit.

Valerie's werkwijze en eigenschappen

Ik ben inzetbaar in verschillende sectoren.
Als interim professional heb ik een snelle aanpak die professioneel en pragmatisch is.
Excel en zijn draaitabellen hebben weinig geheimen voor mij
en daarnaast werkte ik o.a. met Odoo en SAP als ERP-pakketten.

Projecten

Agristo

Wielsbeke

Valerie heeft 1 jaar de vervanging voorzien van de accounting manager binnen Agristo. Naast de nieuwe aanwervingen en stabiel houden van het team, zijn er grote stappen gezet naar professionalisering van de accounting afdeling.

Smappee

Harelbeke

Bij de scale-up Smappee was de uitdaging om van dit onderzoeks- en ontwikkelingsbedrijf een schaalbare onderneming te maken met een productielijn en salesafdeling. De financiële situatie stabiel houden en het ERP-project trekken was de uitdaging gedurende 2,5 jaar.

Fermette

Oostende

Gedurende 10 jaar was Valerie de financieel manager van Fermette Food Group te Oostende die gekend staat als één van de grootste distributiepartners van fijne vleeswaren en vers-assortimenten.

Krul-2-Roest

Extra managementcapaciteit nodig?