Mova-Finco-krul-roest

Financiële sparring partner

Bereik als ondernemer je financiële doelen

Een sparring partner met unieke visie

Staat jouw prijszetting nog niet helemaal op punt? Vliegt jouw geld van de rekening en heb je soms geen idee waar het naartoe wandelt? Zit jij bij de boekhouder en denk je bij jezelf, help hier versta ik niets van? Begrijpelijk! We moeten een kat een kat noemen, je hebt geen kaas gegeten van cijfers. Anyway, we kunnen dit samen onder handen nemen!

Hoe kan onze samenwerking eruit zien?

Knopen doorhakken in één sessie

Wat doen we? Gaan we voor de nieuwe bedrijfslocatie of niet? Je buikgevoel zegt ja, maar je verstand weet het nog niet. Voor dit dilemma belde een klant me op. Ik ben diezelfde week nog naar hen toe gereden, want ze hadden HET pand gezien. We hebben brainstorming gedaan, de pro’s en contra’s opgelijst, bedrijfsmatig alles in de weegschaal gegooid, gecijferd en diezelfde avond lag hun besluit vast. Zalig toch om een dilemma op te lossen!

Prijszetting en winstoptimalisatie

Ik zal je een mailtje zenden als kick-off met welke cijfers je moet navragen bij je boekhouder en je brengt zelf alles mee die je hebt van prijslijsten naar klanten tot aankoopcontracten. Samen nemen we die door en kijken naar je huidige prijszetting, marges en kostenstructuur om te bepalen hoe jij jouw winstgevendheid kan verbeteren

Groei- en financiële planning

“We hebben een briljant idee, maar de financiële middelen ontbreken nog.” Met die vraag kwam een klant recent naar mij en zijn we meteen aan de slag gegaan om een uitgebreid bedrijfsplan uit te werken. Met dit plan zijn ze gaan pitchen bij financiële instellingen en spraken we investeerders. Binnen de 14 dagen na onze eerste afspraak was het beklonken, wat eerder niet lukte omdat het plan vaag was en het verhaal niet matchte met dat op papier. De klant wist waarover hij sprak, begreep de cijfers en kon de mensen aan de andere kant van de tafel overtuigen. Zelf blijf ik contact houden met hen hoe het nu verloopt en de zaak draait, het plan dat op papier werd gezet is hun houvast en ze gebruiken de middelen verstandig! Voldoening van de bovenste plank.

Andere groeitrajecten voor uw onderneming

Financiële sparring partner

Staat je prijszetting nog niet helemaal op punt? Of heb jij een opportuniteit die je pad kruist en heb je nood aan een Sparring Partner! Wél, dan heb je deze nu gevonden!

Boost via 1:1 traject

Staat je hoofd soms bol van de ideeën? Heb je niet altijd tijd om te werken aan je onderneming en de juiste strategie te kiezen? Wél daar kan verandering in komen met dit traject! Ben jij een West-Vlaamse KMO, klik dan zeker verder!

EEN STAP VERDER GAAN

Traject om sterk in je schoenen te staan als ondernemer

Nieuwe hoogtes bereiken voor zowel jezelf als je bedrijf? Ontdek ons gecombineerde traject met Valerie voor financieel & strategisch advies en Veerle voor persoonlijke ontwikkeling. Klik hieronder om meer te ontdekken!

Leiderschapscoaching

Vraag jij je soms af hoe je als leidinggevende kan blijven groeien? Sta je graag stil bij jouw leiderschapsstijl, je eigen sterktes, uitdagingen en groeikansen? Wil jij bewust en authentiek gaan leidinggeven? Dan is dit traject iets voor jou!

Combi traject

Groei jij graag als ondernemer samen met jouw onderneming? Dan is een combinatie van de twee trajecten mogelijk! Wij houden niet van one-fits-all! We kijken samen naar jullie behoeftes en werken een traject op maat uit.

Krul-2-Roest

Wij gaan niet voor one-fits-all, dus horen graag jouw vraag en werken een voorstel op maat uit. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!