Mova-Finco-krul-roest

Coach voor ondernemers

Bereik als ondernemer je strategische doelen

Een sparring partner met unieke visie

Nadat we kennis hebben gemaakt en er vertrouwen en een goede klik is, gaan we verder met gesprekken. Je krijgt van mij opdrachten waarmee je thuis aan de slag gaat. Tijdens onze sessies luister ik en stel ik vragen, ook als ze confronterend zijn.
Samen maken we besluiten en gaan we over tot implementatie van de juiste strategie voor jouw onderneming.

Hoe kan onze samenwerking eruit zien?

Samen vooruit in één sessie

Wat doen we? Gaan we voor de nieuwe bedrijfslocatie of niet? Je buikgevoel zegt ja, maar je verstand weet het nog niet. Voor dit dilemma belde een klant me op. Ik ben diezelfde week nog naar hen toe gereden, want ze hadden HET pand gezien. We hebben brainstorming gedaan, de pro’s en contra’s opgelijst, bedrijfsmatig alles in de weegschaal gegooid, gecijferd en diezelfde avond lag hun besluit vast. Zalig toch om een dilemma op te lossen!

Van sparring partner naar groeitraject

Blijf ik zelfstandige in bijberoep of durf ik toch springen? Als ik spring, kan ik dan wel mijn huis afbetalen en mijn kindje genoeg zien? Met deze vragen komen klanten naar mij. Het fundament is er, de agenda als bijberoeper zit te vol, maar wat is er nodig om de stap naar hoofdberoep te maken? Welke professionele stappen zijn er nodig om de agenda te vullen, rendabel te zijn, toch voldoende quality time over te houden. Samen gaan we aan de slag om door deze stappen te gaan en nemen we al dan niet het besluit om te springen. Met het groeitraject kom ik om de drie maanden langs, bekijken we waar je staat en wat nodig is om op het juiste pad te blijven.

Bedrijfsplan voor financiering

“We hebben een briljant idee, maar de financiële middelen ontbreken nog.” Met die vraag kwam een klant recent naar mij en zijn we meteen aan de slag gegaan om een uitgebreid bedrijfsplan uit te werken. Met dit plan zijn ze gaan pitchen bij financiële instellingen en spraken we investeerders. Binnen de 14 dagen na onze eerste afspraak was het beklonken, wat eerder niet lukte omdat het plan vaag was en het verhaal niet matchte met dat op papier. De klant wist waarover hij sprak, begreep de cijfers en kon de mensen aan de andere kant van de tafel overtuigen. Zelf blijf ik contact houden met hen hoe het nu verloopt en de zaak draait, het plan dat op papier werd gezet is hun houvast en ze gebruiken de middelen verstandig! Voldoening van de bovenste plank.

Krul-2-Roest

Benieuwd wat ik kan betekenen voor jouw onderneming? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!