Mova-Finco-krul-roest

Strategische workshops

Kies de juiste strategie en boost je onderneming. We houden niet van one-fits-all en werken altijd op maat van jouw behoeftes.

Herkenbaar?

Je bent een gepassioneerde ondernemer die barst van de ideeën, maar soms lijkt het alsof je team op verschillende golflengtes zit. De visie die je voor ogen hebt, wordt niet altijd even helder overgebracht naar de rest van het bedrijf. Dat is waar wij je bij kunnen helpen! Onze strategische workshops brengen niet alleen de neuzen terug in dezelfde richting, maar ze zorgen er ook voor dat de energie en de focus binnen je team weer op volle kracht vooruit gaat. Samen zetten we de koers uit naar succes. Klaar om die visie om te zetten in actie?

Wij helpen jou snel overzicht en inzicht te creëren. Dit zal de basis vormen om ideeën te ontwikkelen, besluiten te nemen en prioriteiten te stellen voor de toekomst.

Je gaat naar huis met duidelijke doelen, prioriteiten en een roadmap voor de korte en lange termijn.

Mova Finco sparring partner

Wat gaan we doen?

Stap 1: Overzicht

Waar kom ik vandaag en waar sta ik nu? 
Focus op verleden en heden 

Stap 2: Visie

Waar ga je naartoe?
Focus op toekomst dromen en doelen stellen

Stap 3: Focus

Hoe ga je daar komen?
Focus op korte termijn, prioriteiten stellen
en roadmap maken

Met wie kan jij samenwerken?

Het team van Mova Finco brengt een schat aan ervaring naar de tafel. Met tientallen jaren aan ondernemerschap onder de riem, hebben ze niet alleen de ups en downs van het bedrijfsleven ervaren, maar ook de dynamiek van managementteams bij scale-up ondernemingen mogen vorm geven. De constante uitdaging om te innoveren, te schalen en echt impact te maken, heeft hun passie gevormd om strategische workshops te faciliteren. Ze begrijpen als geen ander dat een effectieve strategie de sleutel is tot succes, en ze zijn vastbesloten om samen met jouw team of onderneming die cruciale richting te vinden. Ontdek meer over ons team op de over-pagina.

Als ondernemer is het niet altijd eenvoudig om alle touwtjes stevig in handen te hebben. Laat je daarom omringen door de juiste mensen wordt er dan gezegd. Mova Finco is voor mij de juiste partner, door de onderbouwde ervaring van Valerie op financieel en HR-vlak zet ze mij op weg naar een professionele aanpak. Daarnaast is zij een fantastisch klankbord en daagt ze mij uit om zaken anders te bekijken. Zeker een aanrader! Bovenal is zij een warm en aangenaam persoon om mee samen te werken.
cropped-Mova-Finco-Favicon.png
Tim
Zaakvoerder

Welke workshops kan jij boeken?

1:1

Een 1:1 sessie duurt 6 uur en is op maat gemaakt voor een ondernemer die alleen aan het roer stat. Naast de business is er ruimte om focus te leggen op jouw persoonlijke doelen en dromen en hoe die zo goed mogelijk in lijn kunnen worden gebracht met jouw zakelijke doelen.

Groep

De groepssessie duurt 8 uur en is ontworpen om binnen het team alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, besluiten te faciliteren en iedereen zich gehoord laten voelen en vol focus, motivatie en een duidelijke richting om weer aan de slag te gaan. LET OP: deze sessie is ontworpen voor mensen met beslissingsbevoegdheid.

Op maat

Er zijn variaties mogelijk. Een operationeel team, combinatie van bestuur en management team. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Krul-2-Roest

Graag meer info over een workshop?
Maak een gratis afspraak en we geven je graag meer uitleg.